over dynia verzekeringen

Verzekeren in de letterlijke zin van het woord, dat is Dynia verzekeringen nv. Een doorgedreven kennis van zaken en een correcte service, op een vlotte en moderne manier, naar ons nationaal cliënteel toe. Als Brocom-makelaar werken wij onafhankelijk met vele verzekeringsmaatschappijen, steeds in het belang van onze klanten: kmo’s en vrije beroepen.

Onze onafhankelijkheid is een zeer grote troef, gezien we steeds onze klanten, zonder enige partijdigheid, een professioneel advies kunnen geven in alle mogelijke situaties. Dit uit zich eveneens in de diverse aanpassingen die nodig zijn tijdens het verloop van een polis en het verdedigen van jouw belangen bij elke schade. Ongebonden de beste prijs/kwaliteit afleveren, niet zozeer de goedkoopste polis, maar wel het meest geschikte verzekeringspakket op maat voor onze klant!

Dynia verzekeringen nv werd opgericht in oktober 1998, met maatschappelijke zetel in Asse, door haar bezielers Dinia Vermeir en Yannick Devry.

Dit was een logisch gevolg bij de oprichting van afc kredieten nv, gezien het bestaande cliënteel steeds meer nood had aan een degelijke ondersteuning. Bij het onderschrijven van een krediet, komt heel vaak de vraag of we eveneens verzekeringen kunnen aanbieden. Logisch dat we dus ook deze diensten aanbieden. De portefeuille verzekeringen is de laatste jaren fel toegenomen omdat de uitbreiding naar kmo en zelfstandige ondernemers niet kon uitblijven. Eveneens is Dynia verzekeringen nv, niet gebonden aan een regio. Ons cliënteel bevindt zich over heel België, zowel in Vlaanderen, Brussel en Wallonië! Onze mond-aan-mond reclame van bestaande klanten, is onze beste reclame!

Dynia verzekeringen nv, vandaag je aanspreekpunt voor verzekeringen en vermogensbeheer voor kmo’s en vrije beroepen.

Een optimale polis met de beste dekking/prijs verhouding, daar steven wij naar.

Je kan bij ons terecht voor:

Openingsuren van ons kantoor in Asse 

ma + di + do: 9 – 12 u. en 14 – 17 u.

wo + vr: 9 – 12 u.

Ons kantoor is toe op zaterdag in de maanden juli en augustus.

Alle andere tijdstippen zijn we graag voor je beschikbaar op afspraak. Ook ’s avonds en op zaterdag. Geef ons een seintje. We komen tot bij je thuis of op kantoor.