De app Crashform® vervangt papieren aanrijdingsformulieren

Dynia verzekeringen - crashform

Autobestuurders die betrokken zijn bij een aanrijding, zelfs wanneer er enkel blikschade is, zijn meestal even in shock. Net dan moet je de papieren invullen. Dankzij de nieuwe app Crashform® kan dat voortaan veel vlotter.

Crashform® werd ontwikkeld op initiatief van Assuralia, de Belgische beroepsvereniging voor verzekeringsondernemingen. Ook klanten van Dynia verzekeringen kunnen er gebruik van maken. De handige app is geschikt voor zowel smartphone als tablet.

Sneller en juister met Crashform®

Dankzij Crashform® kan een aanrijding sneller en met minder kans op fouten afgehandeld worden. Dat is handig voor jou én voor je zaak. Moeilijk vindbare informatie, zoals het nummer van je groene kaart of de geldigheid van je rijbewijs, geef je op voorhand in in de app. Bij een aanrijding scan je met je smartphone of tablet de QR-code op de groene verzekeringskaart. De gegevens worden automatisch overgenomen in het digitale aanrijdingsformulier.

Vervolgens vul je de omstandigheden van het ongeval aan. De schade van de voertuigen kan je laten zien met ter plaatse genomen foto’s. Na een handtekening van de betrokkenen komt de aangifte terecht in je eigen mailbox en die van je verzekeraar.

Crashform® eenvoudig downloaden

Ben jij ook helemaal klaar om de papieren aanrijdingsformulieren in te ruilen voor een handige app? Crashform® is beschikbaar voor smartphones of tablets met iOS 9.0 of hoger en Android 4.4 of hoger. Download de app in Google Play of in de App Store.

Jouw verzekeringspakket

Als beheerder van de volledige verzekeringsportefeuille van je kmo of vrij beroep wil Dynia verzekeringen je een vlotte service bieden. Initiatieven als Crashform® passen daar perfect in. Dynia verzekeringen bekijkt niet alleen autoverzekeringen maar het volledige verzekeringspakket van je kmo of vrij beroep. Objectief, en met alle voordeel voor je zaak.

Vragen? Contacteer ons. We helpen je graag.